KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Babagan Kita

Babagan Kita

Profil Perusahaan

DTS adhedhasar ing China, pendahulune didegake ing taun 2001. DTS minangka salah sawijining pemasok sing paling berpengaruh kanggo industri manufaktur sterilisasi panganan lan minuman ing Asia.

Ing taun 2010, perusahaan kasebut ganti jeneng dadi DTS. Perusahaan kasebut nutupi wiyar 1,7 yuta meter persegi lan, kantor pusat ing Zhucheng, provinsi Shandong, duwe 160 karyawan. DTS minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake pasokan bahan baku, R&D produk, desain proses, produksi lan manufaktur, pamriksa produk, transportasi teknik lan layanan purna jual.

about-us

Perusahaan kasebut nduweni sertifikasi profesional CE, EAC, ASME, DOSH, MOM, KEA, SABER, CRN, CSA lan internasional liyane. Produk kasebut wis didol menyang luwih saka 35 negara lan wilayah, lan DTS duwe agen lan kantor penjualan ing Indonesia, Malaysia, Saudi, Arab, Myanmar, Vietnam, Syria dll. Kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan purna jual sing sampurna , DTS wis entuk kapercayan saka pelanggan lan njaga pasokan lan panjaluk sing stabil karo luwih saka 130 merek terkenal ing njero negara lan luar negeri.

Desain lan Pabrik

Kanggo dadi merek utama ing industri sterilisasi panganan lan omben global minangka target wong DTS, para insinyur mekanik sing duwe pengalaman lan insinyur, insinyur desain lan insinyur pangembangan perangkat lunak listrik, dadi tujuan lan tanggung jawab kanggo nyedhiyakake produk paling apik kanggo para pelanggan. , layanan lan lingkungan kerja. Kita seneng karo apa sing ditindakake, lan ngerti yen regane bisa mbantu para pelanggan nggawe nilai. Kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan sing beda, kita terus nggawe inovasi, kanggo nggawe lan ngrancang solusi sing fleksibel kanggo para pelanggan.

Kita duwe tim profesional sing didhasarake karo kapercayan sing umum lan terus sinau lan inovasi. Pengalaman sing akeh tim kita, pengalaman kerja sing ati-ati lan semangat sing apik banget dipercaya para pelanggan, lan uga asil saka pimpinan sing bisa ngerti, prédhiksi, nyurung permintaan pasar kanthi rencana lan bisa kerja bareng tim kasebut inovasi

Layanan Lan Dhukungan

DTS setya nyedhiyakake peralatan kualitas paling apik kanggo para pelanggan, kita ngerti manawa tanpa dhukungan teknis sing apik, sanajan ana masalah cilik bisa nyebabake garis produksi kanthi otomatis mandheg. Mula, kita bisa cepet nanggapi lan ngrampungake masalah nalika nyedhiyakake pra-penjualan, penjualan, lan layanan purna jual marang para pelanggan. Iki uga sebabe DTS bisa ngrebut pangsa pasar paling gedhe ing China lan terus berkembang.

Tur Pabrik

factory001

Nyuwun pangapunten tenan ngirim katrangan sampeyan lan bakal menehi reaksi cepet.

Kita duwe klompok rekayasa profesional kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan kanthi rinci.

Sampel gratis bisa dikirim supaya sampeyan ngerti babagan informasi luwih lengkap.

Ing upaya kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan, wenehake kontak karo kita.

Sampeyan bisa ngirim email lan ngubungi langsung.

Kajaba iku, kita nampani kunjungan menyang pabrik saka saindenging jagad kanggo luwih ngerti organisasi kita.

Kita tundhuk marang klien kaping 1, kualitas apik kaping pisanan, perbaikan terus-terusan, keuntungan bebarengan lan prinsip win-win. Nalika kerja sama karo pelanggan, kita nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pembeli.