KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Rotary Retort

  • Water Spray And Rotary Retort

    Semprotan Banyu Lan Rotary Retort

    Retort sterilisasi rotasi semprotan banyu nggunakake rotasi awak sing muter kanggo nggawe konten mili ing paket kasebut. Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing akurat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep.
  • Water Immersion And Rotary Retort

    Immersion Banyu lan Rotary Retort

    Retort rotary perendaman banyu nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus, sauntara drive banyu proses kanggo nambah keseragaman suhu ing retort. Banyu panas disiapake sadurunge ing tank banyu panas kanggo miwiti proses sterilisasi ing suhu dhuwur lan entuk suhu cepet munggah, sawise disterilisasi, banyu panas didaur ulang lan dipompa bali menyang tangki banyu panas kanggo nggayuh tujuan ngirit energi.
  • Steam And Rotary Retort

    Uap Lan Rotary Retort

    Retort uap lan rotary nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus kasebut. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.