KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Tampilake Dinamis

  • Thermal sterilization method of food
    Wektu kiriman: 07-30-2020

    Sterilisasi termal yaiku nyegel panganan ing wadhah lan dilebokake ing peralatan sterilisasi, digawe panas nganti suhu tartamtu lan disimpen nganti sawetara wektu, yaiku mateni bakteri patogen, bakteri sing ngasilake racun lan bakteri ngrusak ing panganan, lan ngrusak panganan ...Waca liyane »

  • Sterilization of flexible packaging
    Wektu kiriman: 07-30-2020

    Produk kemasan sing fleksibel nuduhake panggunaan bahan alus kayata film plastik alangi utawa foil logam lan film komposit kanggo nggawe tas utawa bentuk kontainer liyane. Kanggo aseptik komersial, panganan rangkep sing bisa disimpen ing suhu kamar. Prinsip pemrosesan lan seni meth ...Waca liyane »