KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Uap Lan Rotary Retort

  • Steam And Rotary Retort

    Uap Lan Rotary Retort

    Retort uap lan rotary nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus kasebut. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.