KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Lapisan

  • Layer

    Lapisan

    Pembagi lapisan nduweni peran jarak nalika produk dimuat ing kranjang, kanthi efektif nyegah produk saka gesekan lan karusakan ing sambungan saben lapisan ing proses tumpukan lan proses sterilisasi.