KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Solusi

  • Water spray sterilization Retort

    Sterilisasi semprotan banyu Retort

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing akurat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep.
  • Cascade retort

    Balesan Cascade

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses kasebut dirata saka ndhuwur nganti ngisor liwat pompa banyu aliran gedhe lan piring pemisah banyu ing sisih ndhuwur retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing tepat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep. Karakteristik sing sederhana lan bisa dipercaya nggawe retort sterilisasi DTS sing akeh digunakake ing industri minuman Cina.
  • Sides spray retort

    Sisih retor retor

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing papat pojokan saben tray retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Iki njamin keseragaman suhu sajrone tahap pemanasan lan pendinginan, lan cocog banget kanggo produk sing dikemas ing tas alus, utamane cocog karo produk sing sensitif panas.
  • Water Immersion Retort

    Retor Immersion Banyu

    Retort perendaman banyu nggunakake teknologi ngoper aliran cair sing unik kanggo nambah keseragaman suhu ing njero kapal retort. Banyu panas disiapake sadurunge ing tank banyu panas kanggo miwiti proses sterilisasi ing suhu dhuwur lan entuk suhu cepet munggah, sawise disterilisasi, banyu panas didaur ulang lan dipompa bali menyang tangki banyu panas kanggo nggayuh tujuan ngirit energi.
  • Vertical Crateless Retort System

    Sistem Retort Tanpa Kreta Vertikal

    Baris sterilisasi retas tanpa krut terus-terusan wis ngatasi macem-macem kemacetan teknologi ing industri sterilisasi, lan ningkatake proses iki ing pasar. Sistem kasebut nduweni titik wiwitan teknis sing dhuwur, teknologi canggih, efek sterilisasi sing apik, lan struktur sistem orientasi kaleng sing gampang sawise sterilisasi. Bisa nyukupi sarat proses terus-terusan lan produksi massal.
  • Steam& Air Retort

    Uap & Udhara Retort

    Kanthi nambah kipas adhedhasar sterilisasi uap, medium pemanas lan panganan sing dikemas wis kontak langsung lan konveksi paksa, lan hawa ing steril diidini. Tekanan bisa dikontrol kanthi mandiri saka suhu. Sterilisasi bisa nyetel pirang-pirang tahapan miturut macem-macem produk kanthi paket sing beda-beda.
  • Water Spray And Rotary Retort

    Semprotan Banyu Lan Rotary Retort

    Retort sterilisasi rotasi semprotan banyu nggunakake rotasi awak sing muter kanggo nggawe konten mili ing paket kasebut. Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing akurat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep.
  • Water Immersion And Rotary Retort

    Immersion Banyu lan Rotary Retort

    Retort rotary perendaman banyu nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus, sauntara drive banyu proses kanggo nambah keseragaman suhu ing retort. Banyu panas disiapake sadurunge ing tank banyu panas kanggo miwiti proses sterilisasi ing suhu dhuwur lan entuk suhu cepet munggah, sawise disterilisasi, banyu panas didaur ulang lan dipompa bali menyang tangki banyu panas kanggo nggayuh tujuan ngirit energi.
  • Steam And Rotary Retort

    Uap Lan Rotary Retort

    Retort uap lan rotary nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus kasebut. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.
  • Direct Steam Retort

    Retort Uap Langsung

    Jenuh Uap Retort minangka metode sterilisasi ing kontainer paling tuwa sing digunakake manungsa. Kanggo timah bisa disterilisasi, iku jinis retort sing paling gampang lan dipercaya. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.
  • Continuous hydrostatic sterilizer system

    Sistem sterilisasi hidrostatik terus-terusan

    Sistem sterilisasi hidrostatik terus-terusan dirancang miturut macem-macem syarat pelanggan. Kabeh proses produksi, wiwit pasokan bahan baku nganti desain teknis, produksi proses, manajemen mutu lan instalasi lan komisioning ing situs, dipandu, diawasi lan dilatih dening para insinyur profesional. Perusahaan kita ngenalake teknologi canggih lan bakat profesional saka Eropa. Sistem kasebut nduweni ciri kerja terus-terusan, operasi tanpa awak, keamanan dhuwur, hemat energi lan perlindungan lingkungan.
  • Automated Batch Retort System

    Sistem Retort Kumpulan Otomatis

    Tren pamrosesan panganan yaiku ngalih saka kapal retort cilik menyang cangkang sing luwih gedhe kanggo nambah efisiensi lan keamanan produk. Kapal sing luwih gedhe tegese kranjang sing luwih gedhe sing ora bisa ditangani kanthi manual. Kranjang gedhe umume gedhe banget lan abot banget kanggo siji wong bisa mlaku-mlaku.