KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Mitra

Royal Foods VietNam Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan Canned Sardine, Mackerel paling gedhe ing negara-negara Asia Tenggara, kanthi jeneng "Three Lady Cooks Brand" sing wis diakoni lan dipercaya global.

Perusahaan Nest Khanh Hoa Salanganes minangka perusahaan terkemuka ing manajemen lan eksploitasi sumber daya alam sing ora ana regane ing VietNam. Liwat luwih saka 20 taun pembangunan berkelanjutan, Khanh Hoa Salanganes Nest Company terus-terusan ngupayakake pabrik lan maneka macem-macem produke kanggo ngenalake produk bermutu ing pasar lan nggawa nilai nutrisi sarangan salangan kanggo para pelanggan.

Grup Mayora banjur resmi didegake ing taun 1977 lan wiwit iku saya maju dadi perusahaan global sing diakoni ing industri Barang Pelanggan Cepet. Tujuan klompok Mayora yaiku dadi pilihan panganan lan minuman sing paling disenengi para konsumen lan menehi nilai tambah kanggo para pemangku kepentingan lan lingkungan.

Wings diakoni minangka klompok bisnis sing mapan lan wicaksana ing Indonesia kanthi kekuatan khusus kanggo nggawe sabun lan deterjen. Produk sayap diakoni kualitas lan kasedhiyane, lan gampang kasedhiya.
Thanks kanggo mesin kualitas dhuwur DTS lan layanan luar biasa, DTS entuk kapercayan marang Wings, ing 2015, Wings ngenalake retor DTS lan mixer masak kanggo ngolah tas bumbu mie instan.

Minangka pabrikan terkemuka Thailand lan ngekspor produk klapa kaleng bermutu, mfp nampilake lini produk sing akeh wiwit saka santen lan krim, jus klapa, ekstrak klapa, nganti minyak klapa prawan.
Saiki, perusahaan ngasilake meh 100% penghasilan saka ekspor menyang pasar ing saindenging jagad - kalebu ing Eropa, Australasia, Timur Tengah lan wilayah Amerika Utara.

"EOAS" minangka jeneng sing padha karo minyak rempah-rempah wiwit taun 1894. Wiwit taun 1999 EOAS dadi eksportir minyak esensial paling gedhe ing Sri Lanka. Wiwit taun 2017, EOAS duwe rasa santan kalengan sing anyar. DTS nyedhiyakake peralatan saka lapisan pengisi, retort, pengeringan pemunggah, loader lan liya-liyane. DTS komitmen kanggo mbantu pabrik-pabrik ing Srilanka supaya bebas saka tangan lan nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo nggedhekake pasar.

Ceylon Beverage Can didegake ing taun 2014 minangka pabrik kaleng lan pabrik mandhiri sing adhedhasar ing Colombo Sri Lanka. Kanggo proyek kopi kaleng sing OEM kanggo Nestle, DTS nyedhiyakake retort ,loader loader otomatis lengkap, troli listrik lsp.

Brahims (merek Dewina Food Industries) sinonim karo panganan sing enak, trep, lan siap dipangan. Kita nyedhiyakake retorisasi sterilisasi, ganti merek Jepang. Retor kasebut nggunakake apik banget lan dibandhingake karo salah sawijining pabrikan retort Jepang, pelanggan menehi apresiasi dhuwur kanggo DTS kaya ing ngisor iki:

Delta Food Industries FZC minangka Perusahaan Zona Gratis sing adhedhasar Zona Bebas Bandara Sharjah, UAE sing didegake ing taun 2012. Rangkaian produk Delta Food Industries FZC kalebu: Pasta Tomat, Tomat Ketchup, Susu Penguap, Krim Sterilisasi, Saus Panas, Bubuk Susu Krim Lengkap, Gandum, Gandum, lan Custard Powder. DTS nyedhiyakake rong set semprotan banyu lan retort rotary kanggo sterilisasi susu lan krim sing diuap. 

Ing taun 2019, DTS menangake proyek kopi siap kanggo perusahaan Nestlé Turkey OEM, nyedhiyakake peralatan lengkap kanggo retort sterilisasi rotasi semprotan banyu, lan docking karo mesin pengisi GEA ing Italia lan Krones ing Jerman. Tim DTS kanthi ketat memenuhi persyaratan kanggo kualitas peralatan, solusi teknis sing ketat lan tliti, pungkasane entuk pujian saka pelanggan pungkasan, para ahli Nestlé saka Amerika Serikat lan pihak katelu Amerika Selatan. 

Bonduelle minangka merek sayuran olahan pertama ing Prancis sing nggawe baris unik saka sayuran kaleng sing diarani Bonduelle "Touche de," sing bisa dipangan panas utawa adhem. Crown makarya bebarengan karo Bonduelle kanggo nggawe garis kemasan bagean iki sing kalebu papat jinis sayuran: kacang abang, jamur, kacang lan jagung manis.

Ing taun 2008, dts nyedhiyakake sterilisasi rotary banyu kebak pisanan kanggo pabrik qingdao ing china kanggo produksi susu sing dikuap kaleng. Sukses ngganti jinis peralatan sing padha digawe ing Jerman. Ing taun 2011 dts nyuplai 12 set sterilisasi rotasi uap dts-18-6 menyang jinan yinlu (kapasitas 600cpm) kanggo produksi congee campuran.