KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Basis Dulang Ulang

  • Retort Tray Base

    Basis Dulang Ulang

    Basis nampan ngisor duwe peran nggawa ing antarane nampan lan troli, lan bakal dimuat ing retort bebarengan karo nampan nampan nalika ngemot retort.