KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Retort Recovery Energy

  • Retort Energy Recovery

    Retort Recovery Energy

    Yen retort sampeyan ngetokake uap menyang atmosfer, sistem pemulihan energi autoclave DTS bakal ngonversi energi sing ora digunakake iki dadi banyu panas sing bisa digunakake tanpa mengaruhi syarat pembuangan perawatan panas FDA / USDA. Solusi berkelanjutan iki bisa ngirit akeh energi lan mbantu nglindhungi lingkungan kanthi nyuda emisi pabrik.