KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Dulang Retort

  • Retort Tray

    Dulang Retort

    Baki dirancang miturut dimensi paket, umume digunakake kanggo kemasan kantong, tray, mangkuk lan casing.