KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Sistem Retort Tanpa Kreta Vertikal

  • Vertical Crateless Retort System

    Sistem Retort Tanpa Kreta Vertikal

    Baris sterilisasi retas tanpa krut terus-terusan wis ngatasi macem-macem kemacetan teknologi ing industri sterilisasi, lan ningkatake proses iki ing pasar. Sistem kasebut nduweni titik wiwitan teknis sing dhuwur, teknologi canggih, efek sterilisasi sing apik, lan struktur sistem orientasi kaleng sing gampang sawise sterilisasi. Bisa nyukupi sarat proses terus-terusan lan produksi massal.