KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Hubungi DTS

SHANDONG DINGTAISHENG MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

Alamat

ZON INDUSTRI DTS, ZHUCHENG, PROVINSI SHANDONG, PR CHINA

Telpon

+86 536-6549353

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita