KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Retor Immersion Banyu

  • Water Immersion Retort

    Retor Immersion Banyu

    Retort perendaman banyu nggunakake teknologi ngoper aliran cair sing unik kanggo nambah keseragaman suhu ing njero kapal retort. Banyu panas disiapake sadurunge ing tank banyu panas kanggo miwiti proses sterilisasi ing suhu dhuwur lan entuk suhu cepet munggah, sawise disterilisasi, banyu panas didaur ulang lan dipompa bali menyang tangki banyu panas kanggo nggayuh tujuan ngirit energi.