KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Troli

  • Trolley

    Troli

    Troli digunakake kanggo nguripake nampan sing dimuat ing lemah, adhedhasar ukuran retort lan tray, ukuran troli bakal cocog.