KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Sisih Semprot Retort

  • Sides spray retort

    Sisih retor retor

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing papat pojokan saben tray retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Iki njamin keseragaman suhu sajrone tahap pemanasan lan pendinginan, lan cocog banget kanggo produk sing dikemas ing tas alus, utamane cocog karo produk sing sensitif panas.