KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Bantalan Lapisan Hybrid

  • Hybrid Layer Pad

    Bantalan Lapisan Hybrid

    Pemecahan teknologi kanggo rotary nyritakake lapisan lapisan hibrida sing dirancang khusus kanggo nahan botol utawa wadhah sing ora teratur sajrone muter. Iki kalebu silika lan paduan aluminium-magnesium, sing diproduksi kanthi proses cetakan khusus. Ketahanan panas bantalan lapisan hibrida yaiku 150 derajat. Uga bisa ngilangi penet sing ora rata sing disebabake amarga ora rata segel wadhah, lan bakal nambah masalah gores sing disebabake dening rotasi ...