KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Sistem Retort Kumpulan Otomatis

  • Automated Batch Retort System

    Sistem Retort Kumpulan Otomatis

    Tren pamrosesan panganan yaiku ngalih saka kapal retort cilik menyang cangkang sing luwih gedhe kanggo nambah efisiensi lan keamanan produk. Kapal sing luwih gedhe tegese kranjang sing luwih gedhe sing ora bisa ditangani kanthi manual. Kranjang gedhe umume gedhe banget lan abot banget kanggo siji wong bisa mlaku-mlaku.