KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Retort Semprotan Banyu

  • Water spray sterilization Retort

    Sterilisasi semprotan banyu Retort

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing akurat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep.
  • Cascade retort

    Balesan Cascade

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses kasebut dirata saka ndhuwur nganti ngisor liwat pompa banyu aliran gedhe lan piring pemisah banyu ing sisih ndhuwur retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing tepat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep. Karakteristik sing sederhana lan bisa dipercaya nggawe retort sterilisasi DTS sing akeh digunakake ing industri minuman Cina.
  • Sides spray retort

    Sisih retor retor

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing papat pojokan saben tray retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Iki njamin keseragaman suhu sajrone tahap pemanasan lan pendinginan, lan cocog banget kanggo produk sing dikemas ing tas alus, utamane cocog karo produk sing sensitif panas.