KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane
  • Water spray sterilization kettle
  • Water Immersion Retort
  • Steam& Air Retort

Sugeng rawuh ing perusahaan kita!

Shandong Dingtaisheng Machinery Technology Co., Ltd.
ndeleng kabeh
Nyedhiyakake Pelanggan Karo NGAMALake ENERGI, NGALAMI LINGKUNGAN LANJUTAN LAN NGALAMI KARBON.
  • Warmly celebrate DTS Nestlé Turkey project successfully passed Nestlé’s Temperature Distribution Testing
    Ngrayakake DTS Nestlé Turki kanthi apik ...
    Shandong Dingtaisheng Machinery Technology Co., Ltd., minangka pamimpin industri sterilisasi panganan lan minuman domestik, nggawe progres terus ...
    maca liyane
  • Thermal sterilization method of food
    Cara panganan sterilisasi termal
    Sterilisasi termal yaiku nyegel panganan ing wadhah lan dilebokake ing peralatan sterilisasi, panas nganti suhu tartamtu lan simpen sajrone ...
    maca liyane
  • Sterilization of flexible packaging
    Sterilisasi kemasan fleksibel
    Produk kemasan fleksibel nuduhake panggunaan bahan alus kayata film plastik alangi utawa foil logam lan film komposit kanggo nggawe tas utawa bentuk kontai liyane ...
    maca liyane
  • New technology of DTS steam-air mixed sterilization retort
    Teknologi anyar campuran uap-udara DTS ...
    DTS sing mentas dikembangake retort sterilisasi sirkulasi, teknologi paling anyar ing industri, peralatan kasebut bisa ditrapake kanggo macem-macem bentuk kemasan, tanpa mateni ...
    maca liyane
  • DTS marketing center walking training activities documentary
    Latihan mlaku pusat pemasaran DTS ...
    Dina Minggu, 3 Juli 2016, suhune 33 derajat Celcius, Kabeh karyawan Pusat Pemasaran DTS lan sawetara karyawan departemen liyane (kalebu Ketua Jiang Wei a ...
    maca liyane