KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Uap & Udhara Retort

  • Steam& Air Retort

    Uap & Udhara Retort

    Kanthi nambah kipas adhedhasar sterilisasi uap, medium pemanas lan panganan sing dikemas wis kontak langsung lan konveksi paksa, lan hawa ing steril diidini. Tekanan bisa dikontrol kanthi mandiri saka suhu. Sterilisasi bisa nyetel pirang-pirang tahapan miturut macem-macem produk kanthi paket sing beda-beda.