KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Immersion Banyu lan Rotary Retort

  • Water Immersion And Rotary Retort

    Immersion Banyu lan Rotary Retort

    Retort rotary perendaman banyu nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus, sauntara drive banyu proses kanggo nambah keseragaman suhu ing retort. Banyu panas disiapake sadurunge ing tank banyu panas kanggo miwiti proses sterilisasi ing suhu dhuwur lan entuk suhu cepet munggah, sawise disterilisasi, banyu panas didaur ulang lan dipompa bali menyang tangki banyu panas kanggo nggayuh tujuan ngirit energi.