KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Masalah Umum

MASALAH umum

MASALAH LAN solusi kanggo reresik STERILISASI

Piranti apa wae bakal katon sajrone masalah kasebut utawa kasebut, ora ana masalah sing elek, utamane yaiku cara sing bener kanggo ngatasi masalah kasebut. Ing ngisor iki, kita bakal ngenalake masalah umum lan solusi sawetara retor.

1. Amarga tingkat banyu salah, suhu banyu dhuwur utawa kurang, gagal saluran, lan liya-liyane, mula kudu nggunakake cara perawatan sing bener miturut macem-macem masalah.

2. Dering sealing wis tuwa, bocor utawa rusak. Iki mbutuhake pengawasan sing ati-ati sadurunge digunakake lan ganti cincin sealing sing tepat wektu. Sawise jeda, operator kudu nerusake utawa ngganti kanthi prematur supaya suhu lan tekanan aman.

3. Pambunuh listrik utawa listrik sing tiba-tiba nalika nemoni kahanan kaya ngono, tliti kanthi tliti babagan status operasi retort, gawe registrasi, lan lengkapi sterilisasi nalika pulih pasokan. Yen pasokan mandheg suwe, sampeyan kudu njupuk produk ing retort lan nyimpen, lan banjur terus kerja nalika ngenteni pemulihan pasokan.

Pengin kerja sama kita?