KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Layanan Pelanggan

PELANGGAN

LAYANAN

Perencanaan situs lan ngrumusake program

Miturut panjaluk pelanggan, nyedhiyakake solusi teknis sing ditargetake, efisiensi, fasilitas pendukung peralatan sterilisasi kanggo perencanaan rinci.

Pangopènan lan ndandani

DTS duwe tim sawise adol dhewe, kita bisa nyedhiyakake layanan perawatan rutin kanggo pelanggan. Yen peralatan sampeyan duwe masalah, para insinyur penjualan DTS bisa diagnosa lan nuntun sampeyan ngatasi masalah kanthi adoh. Nalika pelanggan ora bisa ngganti suku cadang dhewe, DTS janji bakal tekan stasiun sajrone 24 jam ing propinsi lan sajrone 48 jam ing njaba propinsi.

service1

Laboratorium

DTS duwe laboratorium pengujian. Fasilitas kasebut dilengkapi kanthi lengkap kanggo ngasilake kahanan produksi industri sing pas.

Sampeyan bakal entuk pitulung saka ahli sterilisasi lan teknolog panganan, lan bakal bisa:
- Nguji lan mbandhingake aliran proses lan aplikasi (statis, muter, sistem goyang)
- Coba sistem kontrol kita
- Setel prosedur sterilisasi (test retort) sing dilengkapi alat pitungan F0)
- Coba kemasan nganggo aliran proses kita
- Priksa kualitas panganan produk sing wis rampung
Kanthi pitulung saka mitra, unit uji uga digunakake ing pangembangan peralatan industri, kayata perusahaan ngisi, sealing lan kemasan.

Tes produk, pangembangan formula teknis
Apa sampeyan kudu ngrumusake resep pangolahan termal?
- Apa sampeyan dadi pemilik DTS Retorts sing bangga?
- Apa sampeyan pengin mbandhingake macem-macem perawatan lan ngoptimalake resep sterilisasi?
- Apa sampeyan nggawe seri produk anyar?
- Apa sampeyan pengin ngganti kemasan anyar?
- Apa sampeyan pengin ngukur nilai F? Utawa amarga ana sebab liyane?

Laboratory

Latihan

Kabeh staf sampeyan bisa entuk bathi saka latihan adaptif ing macem-macem bidang

Training

Panggunaan operasional retort, cocog kanggo pamula, berpengalaman utawa personel level tartamtu

Layanan kita bisa ditindakake ing papan sampeyan utawa ing test LABS, sing dirancang kanggo nampani siswa lan supaya bisa nggabungake pengetahuan teoretis karo pengalaman praktis. Spesialis perawatan panas bakal mbantu lan nuntun sampeyan sajrone latihan. Kita uga bakal mbantu transfer asil tes menyang situs produksi industri sampeyan. Ora ana fase pangembangan sing mandhegake peralatan industri sampeyan, ngidini sampeyan ngirit wektu, nambah keluwesan, lan terus produksi nalika dilatih.

Yen ora, kita bisa nindakake kabeh tes ing laboratorium lan nuruti saran sampeyan. Sampeyan mung kudu ngirim conto produk lan bakal menehi laporan lengkap ing pungkasan tes. Kabeh informasi sing diijolake dianggep alami kaya rahasia tenan.

Latihan ing tanduran kita
Kita nyedhiyakake pelatihan ing pabrik (perawatan rutin, perawatan mekanik,
sistem kontrol lan keamanan ...), kabijakan pelatihan sing disesuaikan kanggo kabutuhan sampeyan dhewe.
Ing laboratorium, kita bisa nyedhiyakake sesi latihan kanggo operator retort sampeyan.
Dheweke bisa langsung nindakake teori sajrone sesi kasebut.

Latihan ing situs pelanggan
Kita ngerti pabrik pamrosesan, lan kita ngerti manawa peralatan ora sithik, sampeyan regane akeh dhuwit. Asile, DTS ngetrapake desain lan komponen sing ketat kanggo kabeh mesin kita. Malah mesin laboratorium lan riset uga diprodhuksi kanthi komponen kelas industri. Kanthi paket kontrol canggih, umume masalah pemecahan peralatan bisa ditindakake kanthi elektronik liwat modem. Nanging, yen sampeyan butuh dhukungan ing pabrik, sanajan sistem dhukungan jarak jauh sing paling canggih ora bisa ngganti teknisi DTS utawa insinyur ing situs kasebut. Staf bisa mbantu sampeyan supaya mesin bisa urip maneh.

● Distribusi suhu lan penetrasi panas
Ing DTS, penting banget yen kita mbantu para pelanggan milih retort sing bener lan banjur kerja bareng kanggo ngoptimalake panggunaan, operasi lan pangopènan peralatan. Kita kerja bareng karo para panguwasa proses perawatan panas internal para pelanggan lan / utawa perawatan panas eksternal. konsultan proses kanggo mesthekake manawa retort kita dioperasikake lan dioperasikake kanthi cara sing paling aman, efisien lan efisien.

Yen produk sampeyan bakal diekspor menyang Amerika Serikat, utawa yen peralatan sampeyan kanggo instalasi dhisikan, utawa yen retort sampeyan ngalami perbaikan gedhe, sampeyan kudu nindakake tes distribusi suhu lan penetrasi panas.

Kita duwe kabeh peralatan sing dibutuhake kanggo tes kasebut. Kita wis tuku peralatan pangukuran khusus (kalebu logger data) lan piranti lunak analisis data kanggo nindakake tes kanthi bener ing kondhisi optimal miturut sarat lan menehi laporan tes sing jero lan rinci.

Wiwit didegake, DTS nglayani industri pamrosesan panganan, nyediakake layanan kanggo prosesor panganan asam rendah (LACF) lan omben-omben kanggo mbantu nggawe proses lan prosedur produksi panganan sing aman kanggo peraturan. Tim teknis DTS lan mitra internasional sing berpengalaman nyedhiyakake paling lengkap solusi lan layanan pangolahan termal kanggo pelanggan pangolahan retort sing ana lan anyar ing saindenging jagad.

● disetujoni FDA
Pangiriman file FDA
Keahlian lan kerja sama karo mitra internasional sing khusus ing pangiriman layanan FDA ngidini kita bisa ngontrol penuh misi iki. Wiwit didegake, DTS nglayani industri pamrosesan panganan, nyediakake layanan kanggo prosesor panganan asam rendah (LACF) lan omben-omben kanggo mbantu nggawe proses lan prosedur produksi panganan sing aman kanggo peraturan. Tim teknis DTS lan mitra internasional sing berpengalaman nyedhiyakake paling lengkap solusi lan layanan pangolahan termal kanggo pelanggan pangolahan retort sing ana lan anyar ing saindenging jagad.

Pambiji konsumsi energi
Saiki, konsumsi energi dadi tantangan ing saben level. Penilaian kabutuhan energi ora bisa dihindari saiki. Kanggo efisiensi optimal, evaluasi kudu ditindakake ing tahap wiwitan proyek.
Napa sampeyan butuh penilaian energi?
- Nemtokake syarat energi,
- Temtokake solusi teknis sing cocog (optimalisasi ruang, aspek teknis, derajat otomatisasi, saran ahli ...).

Tujuan utama yaiku ngoptimalake lan nyuda konsumsi energi ing kabeh fasilitas, utamane ing banyu lan uap, sing dadi tantangan keberlanjutan utama ing abad kaping 21.

DTS wis nglumpukake keahlian sing kuwat kanggo nyuda biaya energi. Solusi kita mbantu para pelanggan nyuda konsumsi banyu lan uap kanthi signifikan.

Miturut evaluasi, skala proyek retort, dikombinasikake karo kondisi kerja nyata ing situs pelanggan, kita bisa nawakake solusi rumit utawa sederhana kanggo para pelanggan.

Hubungi kita +86 536-6549353

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita