KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Aksesoris Retort

  • Full Spray Special Sterilization Basket

    Kranjang Sterilisasi Khusus Semprot Lengkap

    Kranjang khusus kanggo retort semprotan banyu sing cocog kanggo retort semprotan banyu, umume digunakake kanggo botol, paket komplong.
  • Top Shower Dedicated Sterilization Basket

    Kranjang Sterilisasi Khusus Pancuran Paling Dhuwur

    Kranjang khusus kanggo retort cascade banyu sing cocog kanggo retort cascade banyu, umume digunakake kanggo botol, paket komplong.
  • Rotating Special Sterilization Basket

    Kranjang Sterilisasi Khusus Muter

    Kranjang khusus kanggo retort cascade banyu sing cocog kanggo retort cascade banyu, umume digunakake kanggo botol, paket komplong.
  • Trolley

    Troli

    Troli digunakake kanggo nguripake nampan sing dimuat ing lemah, adhedhasar ukuran retort lan tray, ukuran troli bakal cocog.
  • Hybrid Layer Pad

    Bantalan Lapisan Hybrid

    Pemecahan teknologi kanggo rotary nyritakake lapisan lapisan hibrida sing dirancang khusus kanggo nahan botol utawa wadhah sing ora teratur sajrone muter. Iki kalebu silika lan paduan aluminium-magnesium, sing diproduksi kanthi proses cetakan khusus. Ketahanan panas bantalan lapisan hibrida yaiku 150 derajat. Uga bisa ngilangi penet sing ora rata sing disebabake amarga ora rata segel wadhah, lan bakal nambah masalah gores sing disebabake dening rotasi ...
  • Layer

    Lapisan

    Pembagi lapisan nduweni peran jarak nalika produk dimuat ing kranjang, kanthi efektif nyegah produk saka gesekan lan karusakan ing sambungan saben lapisan ing proses tumpukan lan proses sterilisasi.
  • Retort Tray

    Dulang Retort

    Baki dirancang miturut dimensi paket, umume digunakake kanggo kemasan kantong, tray, mangkuk lan casing.
  • Retort Tray Base

    Basis Dulang Ulang

    Basis nampan ngisor duwe peran nggawa ing antarane nampan lan troli, lan bakal dimuat ing retort bebarengan karo nampan nampan nalika ngemot retort.