KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Retort Pilot

  • Pilot Retort

    Retort Pilot

    Retort pilot minangka retort sterilisasi tes multifungsi, sing bisa nyadari metode sterilisasi kayata semprotan (semprotan banyu, kaskade, semprotan sisih), perendaman banyu, uap, rotasi, lan liya-liyane. Uga bisa uga ana kombinasi macem-macem cara sterilisasi sing cocog kanggo laboratorium pangembangan produk anyar pabrikan panganan, nyusun proses sterilisasi kanggo produk anyar, ngukur nilai FO, lan simulasi lingkungan sterilisasi ing produksi nyata.