KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Semprotan Banyu Lan Rotary Retort

  • Water Spray And Rotary Retort

    Semprotan Banyu Lan Rotary Retort

    Retort sterilisasi rotasi semprotan banyu nggunakake rotasi awak sing muter kanggo nggawe konten mili ing paket kasebut. Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing akurat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep.