KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Cascade Retort

  • Cascade retort

    Balesan Cascade

    Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses kasebut dirata saka ndhuwur nganti ngisor liwat pompa banyu aliran gedhe lan piring pemisah banyu ing sisih ndhuwur retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing tepat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep. Karakteristik sing sederhana lan bisa dipercaya nggawe retort sterilisasi DTS sing akeh digunakake ing industri minuman Cina.