KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Retort Uap Langsung

  • Direct Steam Retort

    Retort Uap Langsung

    Jenuh Uap Retort minangka metode sterilisasi ing kontainer paling tuwa sing digunakake manungsa. Kanggo timah bisa disterilisasi, iku jinis retort sing paling gampang lan dipercaya. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.