KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

Budaya perusahaan

C30A1878

- Kanggo dadi panyedhiya layanan kelas kapisan ing bidang otomatisasi lan kontrol industri

Semangat perusahaan

- Inovasi lan kemajuan

Misi perusahaan

- Terus nggawe nilai kanggo pelanggan

Nilai inti

- Integritas, win-win, pragmatisme, dedikasi

Tanggung jawab sosial

- Tujuane kanggo wong, asale saka masyarakat lan ngladeni masarakat

Perusahaan kita nganggep manawa adol ora mung kanggo entuk bathi nanging uga nganakake budaya ing perusahaan iki karo jagad.