KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

BONDUELLE Amerika Ling Life

BONDUELLE Americas Ling Life

Bonduelle minangka merek sayuran olahan pertama ing Prancis sing nggawe sayuran unik saka kaleng sing diarani Bonduelle "Touche de," sing bisa dipangan kanthi panas utawa adhem. Crown makarya bebarengan karo Bonduelle kanggo nggawe garis kemasan bagean iki sing kalebu papat jinis sayuran: kacang abang, jamur, kacang lan jagung manis. DTS nyedhiyakake 5 set semprotan uap lan banyu kanthi retort fungsi rotary uga unloader loader otomatis lan rong set troli listrik.

BONDUELLE Americas Ling Life1