KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Ceylon Beverage International (Pvt) Ltd.

Ceylon Beverage International(Pvt)Ltd

Ceylon Beverage Can didegake ing taun 2014 minangka pabrik kaleng lan pabrik mandhiri sing adhedhasar ing Colombo Sri Lanka. Kanggo proyek kopi kaleng sing OEM kanggo Nestle, DTS nyedhiyakake retort ,loader loader otomatis lengkap, troli listrik lsp.

Ceylon Beverage International(Pvt)Ltd2