KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Conenli sut ve sut urunleri gida SAN.TIC.AS

Conenli sut ve sut urunleri gida

Ing taun 2019, DTS menangake proyek kopi siap kanggo perusahaan Nestlé Turkey OEM, nyedhiyakake peralatan lengkap kanggo retort sterilisasi rotasi semprotan banyu, lan docking karo mesin pengisi GEA ing Italia lan Krones ing Jerman. Tim DTS kanthi ketat memenuhi persyaratan kanggo kualitas peralatan, solusi teknis sing ketat lan tliti, pungkasane entuk pujian saka pelanggan pungkasan, para ahli Nestlé saka Amerika Serikat lan pihak katelu Amerika Selatan. Sawise luwih saka sepuluh dina kerja sama kolaborasi, distribusi panas sterilisasi DTS ing statis lan rotary wis memenuhi syarat, lan sukses ngliwati verifikasi termal sing ketat saka Nestlé.

Conenli sut ve sut urunleri gida1
Conenli sut ve sut urunleri gida2