KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Delta panganan industri FZC

Delta foodindustries fzc

Delta Food Industries FZC minangka Perusahaan Zona Gratis sing adhedhasar Zona Bebas Bandara Sharjah, UAE sing didegake ing taun 2012. Rangkaian produk Delta Food Industries FZC kalebu: Pasta Tomat, Tomat Ketchup, Susu Penguap, Krim Sterilisasi, Saus Panas, Bubuk Susu Krim Lengkap, Gandum, Gandum, lan Custard Powder. DTS nyedhiyakake rong set semprotan banyu lan retort rotary kanggo sterilisasi susu lan krim sing diuap. 

Delta foodindustries fzc1