KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Retort Uap Langsung

Katrangan singkat:

Jenuh Uap Retort minangka metode sterilisasi ing kontainer paling tuwa sing digunakake manungsa. Kanggo timah bisa disterilisasi, iku jinis retort sing paling gampang lan dipercaya. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Jenuh Uap Retort minangka metode sterilisasi ing kontainer paling tuwa sing digunakake manungsa. Kanggo timah bisa disterilisasi, iku jinis retort sing paling gampang lan dipercaya. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.

Peraturan FDA lan Tiongkok nggawe peraturan rinci babagan desain lan operasi retort uap, mula sanajan ora dominan ing babagan konsumsi energi, nanging isih akeh sing disenengi para pelanggan amarga akeh aplikasi ing kaleng lawas. Kanthi premis kanggo mesthekake tundhuk marang syarat FDA lan USDA, DTS wis nggawe akeh optimisasi babagan otomatisasi lan hemat energi.

Kauntungan

Distribusi panas seragam:

Kanthi ngilangi udhara ing kapal retort, tujuan sterilisasi uap jenuh bisa ditindakake. Mula, ing pungkasan fase curhat munggah, suhu ing prau tekan negara sing seragam banget.

Patuhi sertifikasi FDA / USDA:

DTS wis ngalami ahli verifikasi termal lan dadi anggota IFTPS ing Amerika Serikat. Bekerjasama karo agensi verifikasi termal pihak katelu sing disetujoni dening FDA. Pengalaman akeh pelanggan Amerika Utara nggawe DTS kenal karo syarat peraturan FDA / USDA lan teknologi sterilisasi canggih.

Sederhana lan andal:

Yen dibandhingake karo bentuk sterilisasi liyane, ora ana medium pemanas liyane kanggo tahap munggah lan sterilisasi, mula mung uap sing kudu dikendhaleni supaya produk kasebut konsisten. FDA wis nerangake desain lan operasi retort uap kanthi rinci, lan akeh kanner lawas sing nggunakake, mula para pelanggan ngerti prinsip kerja jinis retort iki, saengga gampang digunakake jinis retort kanggo pangguna lawas.

Prinsip kerja

Muat kranjang sing wis kebak ing Retort, nutup lawang. Pintu retort dikunci liwat interlock safety triple kanggo njamin keamanan kasebut. Pintu dikunci kanthi mekanik sajrone proses kasebut.

Proses sterilisasi kanthi otomatis ditindakake miturut resep input kontrol mikro input PLC.

Ing wiwitan, kukus disuntikake menyang wadhah retort liwat pipa penyebar uap, lan uwal hawa liwat katup bolong. Nalika kondisi wektu lan suhu sing ditemtokake ing proses kasebut bisa ditemokake bebarengan, proses maju dadi fase sing maju. Ing fase teka-teki kabeh lan sterilisasi, kapal retort diisi karo uap jenuh tanpa hawa sisa yen ana hawa panas sing ora rata. distribusi lan ora cukup sterilisasi. Peredaan kudu mbukak kabeh langkah, tekan, langkah masak supaya uap bisa dadi konveksi kanggo njaga keseragaman suhu.

Jinis paket

Kaleng bisa

Aplikasi

Minuman (protein nabati, teh, kopi): kaleng kaleng

Sayuran lan woh (jamur, sayuran, kacang buncis): kaleng kaleng

Daging, unggas: kaleng timah

Iwak, panganan laut: kaleng timah

Babyfood: kaleng timah

Siap mangan panganan, bubur: kaleng timah

Panganan ingon-ingon: kaleng timah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan