KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Dts Lan Nestle njaga Hubungan Koperasi sing Apik Kanggo Wis pirang-pirang taun.

Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years.
Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years1

Ing taun 2008, dts nyedhiyakake sterilisasi rotary banyu kebak pisanan kanggo pabrik qingdao ing china kanggo produksi susu sing dikuap kaleng. Sukses ngganti jinis peralatan sing padha digawe ing Jerman. Ing taun 2011 dts nyuplai 12 set sterilisasi rotasi uap dts-18-6 menyang jinan yinlu (kapasitas 600cpm) kanggo produksi congee campuran.

Ing taun 2012, dts nyedhiyakake 10 set sterilisasi banyu dts-16-6 menyang hubei yinlu (kapasitas 1000cpm) kanggo produksi utama kopi kaleng (nescafe) ing yinlu patungan.

Ing pungkasan taun 2012, dts nyedhiyakake 6 set sterilisasi uap jinis dts-13-4 menyang xiamen yinlu (kapasitas 600cpm) kanggo produksi utama susu kaleng lan susu kacang.

Ing taun 2013, dts nandatangani perjanjian riset gabungan karo Nestle beijing r & d kanggo nggawe produk kalengan anyar (kongee instan ing mangkuk) sajrone setaun.

Ing 2014, dts nyedhiyakake set sterilisasi batch otomatis kanggo xiamen yinlu (kapasitas 1200cpm) kanggo produksi utama susu kaleng lan susu kacang. Sistem kasebut nyakup 4 retor banyu spray dts-18-6, loading otomatis lan mbongkar mesin basket lan konveyor.

Ing taun 2015, dts nyedhiyakake 10 set sterilisasi semprotan banyu dts-14-4 kanggo xiamen yinlu (kapasitas 1000cpm) kanggo produksi teh herbal.

Ing taun 2016 dts nyuplai 6 set sterilisasi rotasi uap dts-18-6 menyang jinan yinlu (kapasitas 600cpm) kanggo produksi congee campuran.

Ing taun 2019, dts bisa kerja sama karo pabrik kalkun gonenli Nestle oem kanthi sukses lan wis digunakake.

Ing taun 2019 september dts kerja sama karo sri lanka ceylon wedang pabrik oem kanthi sukses.

Ing 2019 Desember dts kerja sama karo malaysia pabrik Nestle nihong kanthi sukses.

Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years2
Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years3