KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

EOAS Organics (PVT) ltd 34/3 Lumbini Avenue Ratmalana Sri LA

EOAS

"EOAS" minangka jeneng sing padha karo minyak rempah-rempah wiwit taun 1894. Wiwit taun 1999 EOAS dadi eksportir minyak esensial paling gedhe ing Sri Lanka. Wiwit taun 2017, EOAS duwe rasa santan kalengan sing anyar. DTS nyedhiyakake peralatan saka lapisan pengisi, retort, pengeringan pemunggah, loader lan liya-liyane. DTS komitmen kanggo mbantu pabrik-pabrik ing Srilanka supaya bebas saka tangan lan nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo nggedhekake pasar.

EOAS1