KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Malaysia Brahim's

Malaysia Brahim's

Brahims (merek Dewina Food Industries) sinonim karo panganan sing enak, trep, lan siap dipangan. Kita nyedhiyakake retorisasi sterilisasi, ganti merek Jepang. Retor kasebut nggunakake apik banget lan dibandhingake karo salah sawijining pabrikan retort Jepang, pelanggan menehi apresiasi dhuwur kanggo DTS kaya ing ngisor iki:

Malaysia Brahim's1
Malaysia Brahim's02
Malaysia Brahim's3