KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Kelompok Mayora

Mayora Group

Grup Mayora banjur resmi didegake ing taun 1977 lan wiwit iku saya maju dadi perusahaan global sing diakoni ing industri Barang Pelanggan Cepet. Tujuan klompok Mayora yaiku dadi pilihan panganan lan minuman sing paling disenengi para konsumen lan menehi nilai tambah kanggo para pemangku kepentingan lan lingkungan.
Ing 2015, amarga kapercayan saka Grup Mayora, DTS nyedhiyakake mixer Retort lan Cooking sing apik kanggo pabrik Mayora kanggo ngolah prosesor bumbu panganan instan.

Mayora Group1
Mayora Group2