KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)

Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)

Minangka pabrikan terkemuka Thailand lan ngekspor produk klapa kaleng bermutu, mfp nampilake lini produk sing akeh wiwit saka santen lan krim, jus klapa, ekstrak klapa, nganti minyak klapa prawan.
Saiki, perusahaan ngasilake meh 100% penghasilan saka ekspor menyang pasar ing saindenging jagad - kalebu ing Eropa, Australasia, Timur Tengah lan wilayah Amerika Utara.

Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)1
Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)2
Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)3