KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Royal Foods VietNam Co., Ltd.

Royal Foods VietNam Co., Ltd
Royal Foods VietNam Co., Ltd1

Royal Foods VietNam Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan Canned Sardine, Mackerel paling gedhe ing negara-negara Asia Tenggara, kanthi jeneng "Three Lady Cooks Brand" sing wis diakoni lan dipercaya global.
Ing taun 2005, DTS mbiyantu RFV nggawe rong Garis Retensi Tanpa Vertikal kanggo produksi 202 kaleng, kecepatan baris 600 kaleng per menit.
Ing taun 2019, RFV nggedhekake produksi, lan mackerel kaleng OEM kanggo pelanggan Jepang, mula RFV ngenalake retor horisontal DTS bebarengan karo muatan, sistem pengiriman basket.

Royal Foods VietNam Co., Ltd2
Royal Foods VietNam Co., Ltd4
Royal Foods VietNam Co., Ltd3
Royal Foods VietNam Co., Ltd5