KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Uap & Udhara Retort

Katrangan singkat:

Kanthi nambah kipas adhedhasar sterilisasi uap, medium pemanas lan panganan sing dikemas wis kontak langsung lan konveksi paksa, lan hawa ing steril diidini. Tekanan bisa dikontrol kanthi mandiri saka suhu. Sterilisasi bisa nyetel pirang-pirang tahapan miturut macem-macem produk kanthi paket sing beda-beda.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Kontrol suhu sing akurat, distribusi panas sing apik banget

Modul kontrol suhu (**** system) sing dikembangake dening DTS nganti 12 tahap kontrol suhu, lan langkah utawa linearitas bisa dipilih miturut macem-macem mode pemanasan resep lan proses, supaya bisa diulang lan stabilitas ing antarane batch produk dimaksimalake kanthi apik, suhu bisa dikontrol sajrone ± 0,3 ℃.

Ora prelu manasake media liyane (kayata banyu panas), laju panase cepet banget.

Kontrol tekanan sing sampurna, cocok kanggo macem-macem bentuk kemasan

Modul kontrol tekanan (**** system) sing dikembangake dening DTS terus-terusan nyetel tekanan sajrone kabeh proses kanggo adaptasi pangowahan tekanan internal saka kemasan produk, saengga derajat deformasi kemasan produk diminimalake, ora preduli kaku wadhah kaleng, komplong aluminium utawa botol plastik, kothak plastik utawa wadhah fleksibel bisa gampang kepenak, lan tekanan bisa dikontrol ing ± 0,05Bar.

Selaras karo sertifikat FDA / USDA

DTS wis ngalami ahli verifikasi termal lan dadi anggota IFTPS ing Amerika Serikat. Bekerjasama karo agensi verifikasi termal pihak katelu sing disetujoni dening FDA. Pengalaman akeh pelanggan Amerika Utara nggawe DTS kenal karo syarat peraturan FDA / USDA lan teknologi sterilisasi canggih.

Ngirit energi lan perlindungan lingkungan

> Uap langsung digawe panas, ora butuh knalpot, lan minimal uap sing ilang.

> Swara sithik, nggawe lingkungan kerja sing tenang lan nyaman.

Prinsip kerja

Sijine produk menyang retort sterilisasi lan tutup lawang. Pintu retort bisa diamanake kanthi interlocking kaping telu. Sajrone kabeh proses, lawange dikunci kanthi mekanis.

Proses sterilisasi kanthi otomatis ditindakake miturut input resep menyang PLC pengontrol mikro-proses.

Sistem iki adhedhasar pemanasan langsung kanggo pengepakan panganan kanthi kukus, tanpa media pemanas liyane (contone, sistem semprotan digunakake banyu minangka medium menengah). Amarga kipas kuat meksa kukus ing retort kanggo nggawe siklus, uap kasebut seragam. Penggemar bisa nyepetake pertukaran panas ing antarane uap lan kemasan panganan.

Sajrone kabeh proses, tekanan ing njero retort dikontrol dening program kanthi menehi utawa ngeculake udara sing dikompresi liwat katup otomatis menyang retort. Amarga sterilisasi campuran uap lan udhara, tekanan ing retort ora kena pengaruh suhu, lan tekanan bisa disetel kanthi bebas miturut kemasan produk sing beda-beda, nggawe peralatan luwih akeh ditrapake (kaleng telung potong, kaleng loro potong , tas kemasan fleksibel, botol kaca, kemasan plastik lsp).

Keseragaman distribusi suhu ing retort yaiku +/- 0.3 ℃, lan tekanan dikontrol ing 0,05Bar.

Jinis paket

Kaleng bisa Aluminium bisa
Botol aluminium Botol plastik, cangkir, kothak, nampan
Paket casing ligasi Kantong kemasan fleksibel
Tetra Recart

Bidang adaptasi

Produk susu: kaleng timah; botol plastik, cangkir; tas kemasan fleksibel

Sayuran lan woh-wohan (jamur, sayuran, kacang-kacangan): kaleng kaleng; tas kemasan fleksibel; Tetra Recart

Daging, unggas: kaleng timah; komplong aluminium; tas kemasan fleksibel

Iwak lan panganan laut: kaleng timah; komplong aluminium; tas kemasan fleksibel

Panganan bayi: kaleng timah; tas kemasan fleksibel

Panganan siyap-siyap: saos kantong; sega kanthong; nampan plastik; nampan foil aluminium

Panganan ingon-ingon: kaleng; nampan aluminium; nampan plastik; tas kemasan fleksibel; Tetra Recart


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan