KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Uap Lan Rotary Retort

Katrangan singkat:

Retort uap lan rotary nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus kasebut. Kasedhiya ing proses supaya kabeh udara dievakuasi saka retort kanthi mbanjiri kapal kanthi uap lan ngidini hawa bisa uwal liwat katup bolong. Ora ana tekanan nalika proses sterilisasi proses iki, amarga udhara ora diidini mlebu kapal kapan wae sajrone langkah sterilisasi. Nanging, bisa uga ana overpressure udara nalika langkah-langkah adhem kanggo nyegah deformasi kontainer.


Detail Produk

Tag Produk

Sijine produk menyang retort sterilisasi, silinder masing-masing dikompres lan nutup lawang. Pintu retort bisa diamanake kanthi interlocking kaping telu. Sajrone kabeh proses, lawange dikunci kanthi mekanis.

Proses sterilisasi kanthi otomatis ditindakake miturut input resep menyang PLC pengontrol mikro-proses.

Banyu panas disuntikake menyang retort liwat tangki banyu panas, udhara adhem ing retort dievakuasi, banjur kukus disuntikake ing sisih ndhuwur retor, inlet uap lan saluran disinkronake, lan papan ing retort kapenuhan kukus. Sawise kabeh banyu panas dibuwang, terus dadi panas nganti tekan suhu sterilisasi. Ora ana titik kadhemen ing kabeh proses sterilisasi. Sawise tekan wektu sterilisasi, banyu adhem mlebu lan tahap adhem diwiwiti, lan tekanan ing retort bisa dikendhaleni sajrone tahap adhem kanggo mesthekake yen komplong ora bakal cacat amarga ana bedane tekanan internal lan eksternal.

Ing tahap pemanasan lan tahan, tekanan ing retort digawe kanthi tekanan saturasi uap. Nalika suhu mudhun, tekanan counter digawe kanggo nggawe kemasan produk ora bakal cacat.

Sajrone kabeh proses, kacepetan rotasi lan wektu awak sing muter ditemtokake dening proses sterilisasi produk.

Kauntungan

Distribusi panas seragam

Kanthi ngilangi udhara ing kapal retort, tujuan sterilisasi uap jenuh bisa ditindakake. Mula, ing pungkasan fase curhat munggah, suhu ing prau tekan negara sing seragam banget.

Patuhi sertifikasi FDA / USDA

DTS wis ngalami ahli verifikasi termal lan dadi anggota IFTPS ing Amerika Serikat. Bekerjasama karo agensi verifikasi termal pihak katelu sing disetujoni dening FDA. Pengalaman akeh pelanggan Amerika Utara nggawe DTS kenal karo syarat peraturan FDA / USDA lan teknologi sterilisasi canggih.

Sederhana lan andal

Yen dibandhingake karo bentuk sterilisasi liyane, ora ana medium pemanas liyane kanggo tahap munggah lan sterilisasi, mula mung uap sing kudu dikendhaleni supaya produk kasebut konsisten. FDA wis nerangake desain lan operasi retort uap kanthi rinci, lan akeh kanner lawas sing nggunakake, mula para pelanggan ngerti prinsip kerja jinis retort iki, saengga gampang digunakake jinis retort kanggo pangguna lawas.

Sistem puteran nduweni struktur sing sederhana lan kinerja sing stabil

> Struktur awak sing diputer bisa diproses lan dibentuk sekaligus, lan banjur ditimbangi kanthi seimbang kanggo mesthekake stabilitas rotasi

> Sistem roller nggunakake mekanisme eksternal kanthi lengkap kanggo proses. Struktur kasebut gampang, gampang dijaga, lan nambah umur layanan.

> Sistem penetapan nggunakake silinder dobel kanthi otomatis dibagi lan kompak, lan struktur pandhuan ditekan kanggo nambah umur layanan silinder kasebut.

 Kata kunci: Rotary retort, retort, Lini produksi sterilisasi

Jinis kemasan

Kaleng bisa

Bidang adaptasi

> Ombenan (protein nabati, teh, kopi)

> Produk susu

> Sayuran lan woh-wohan (jamur, sayuran, kacang-kacangan)

> Panganan bayi

> Panganan siap siyap, Bubur

> Panganan ingon-ingon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan