KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Immersion Banyu lan Rotary Retort

Katrangan singkat:

Retort rotary perendaman banyu nggunakake rotasi awak sing muter supaya konten bisa mili ing bungkus, sauntara drive banyu proses kanggo nambah keseragaman suhu ing retort. Banyu panas disiapake sadurunge ing tank banyu panas kanggo miwiti proses sterilisasi ing suhu dhuwur lan entuk suhu cepet munggah, sawise disterilisasi, banyu panas didaur ulang lan dipompa bali menyang tangki banyu panas kanggo nggayuh tujuan ngirit energi.


Detail Produk

Tag Produk

Prinsip kerja

Sijine produk menyang retort sterilisasi, silinder masing-masing dikompres lan nutup lawang. Pintu retort bisa diamanake kanthi interlocking kaping telu. Sajrone kabeh proses, lawange dikunci kanthi mekanis.

Proses sterilisasi kanthi otomatis ditindakake miturut input resep menyang PLC pengontrol mikro-proses.

Ing wiwitan, banyu suhu dhuwur saka tank banyu panas disuntikake menyang kapal retort. Sawise banyu panas dicampur karo produk kasebut, terus disebarake liwat pompa banyu aliran gedhe lan pipa distribusi banyu kanthi ilmiah. Uap disuntikake liwat mixer uap banyu supaya produk kasebut terus dadi panas lan disterilake.

Piranti ngoper aliran cair kanggo kapal retort entuk aliran seragam ing sembarang posisi ing arah vertikal lan horisontal kanthi ngoper arah aliran ing prau, supaya entuk distribusi panas sing apik banget.

Ing kabeh proses, tekanan ing njero kapal retort dikontrol dening program kanggo nyuntikake utawa ngeculake hawa liwat katup otomatis menyang kapal. Amarga sterilisasi kecendhungan banyu, tekanan ing njero prau ora kena pengaruh suhu, lan tekanan bisa disetel miturut macem-macem kemasan produk sing beda-beda, saengga sistem kasebut luwih akeh ditrapake (3 potong kaleng, 2 lembar kaleng, paket fleksibel, bungkus plastik lsp .)

Ing langkah sing adhem, pamulihan banyu panas lan panggantos bisa dipilih kanggo mbalekake banyu panas sing disterilake menyang tank banyu panas, saengga ngirit energi panas.

Yen proses rampung, sinyal alarm bakal ditanggepi. Bukak lawang lan bongkar, banjur siyap-siyap kanggo kumpulan sabanjure.

Keseragaman distribusi suhu ing kapal yaiku ± 0,5 ℃, lan tekanan dikontrol ing 0,05 Bar.

Sajrone kabeh proses, kacepetan rotasi lan wektu awak sing muter ditemtokake dening proses sterilisasi produk.

Kauntungan

Distribusi aliran banyu seragam

Kanthi ngoper arah aliran banyu ing prau retort, aliran banyu seragam bisa ditindakake ing sembarang posisi ing arah vertikal lan horisontal. Sistem sing becik kanggo nyebar banyu menyang tengah saben tray produk kanggo entuk sterilisasi seragam tanpa ujung mati.

Pangobatan wektu cendhak suhu dhuwur:

Sterilisasi wektu cendhak suhu dhuwur bisa digawe kanthi dadi panas banyu panas ing tank banyu panas sadurunge lan dadi panas saka suhu dhuwur nganti disterilake.

Cocog kanggo kontainer sing gampang cacat

Amarga banyu nduweni keapungan, bisa nggawe efek proteksi sing apik banget ing kontainer nalika muter.

Cocog kanggo ngatasi panganan kaleng kemasan gedhe

Pancen angel digawe panas lan disterilake bagean tengah panganan kaleng gedhe ing wektu sing cendhak kanthi nggunakake retort stasioner, utamane kanggo panganan kanthi viskositas dhuwur.

Kanthi muter, panganan viskositas sing dhuwur bisa digawe panas ing tengah kanthi cepet, lan entuk efek sterilisasi sing efektif. Keapungan banyu ing suhu dhuwur uga nduweni peran kanggo nglindhungi kemasan produk sajrone proses puteran.

Sistem puteran nduweni struktur sing sederhana lan kinerja sing stabil

> Struktur awak sing diputer bisa diproses lan dibentuk sekaligus, lan banjur ditimbangi kanthi seimbang kanggo mesthekake stabilitas rotasi

> Sistem roller nggunakake mekanisme eksternal kanthi lengkap kanggo proses. Struktur kasebut gampang, gampang dijaga, lan nambah umur layanan.

> Sistem penetapan nggunakake silinder dobel kanthi otomatis dibagi lan kompak, lan struktur pandhuan ditekan kanggo nambah umur layanan silinder kasebut.

Jinis paket

Botol plastik, gelas Kantong pelembut ukuran gedhe

Bidang adaptasi

> Produk susu

> Panganan siap siyap, Bubur

> Sayuran lan woh-wohan

> Panganan ingon-ingon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan