KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Retor Immersion Banyu

Katrangan singkat:

Retort perendaman banyu nggunakake teknologi ngoper aliran cair sing unik kanggo nambah keseragaman suhu ing njero kapal retort. Banyu panas disiapake sadurunge ing tank banyu panas kanggo miwiti proses sterilisasi ing suhu dhuwur lan entuk suhu cepet munggah, sawise disterilisasi, banyu panas didaur ulang lan dipompa bali menyang tangki banyu panas kanggo nggayuh tujuan ngirit energi.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Distribusi aliran banyu seragam:

Kanthi ngoper arah aliran banyu ing prau retort, aliran banyu seragam bisa ditindakake ing sembarang posisi ing arah vertikal lan horisontal. Sistem sing becik kanggo nyebar banyu menyang tengah saben tray produk kanggo entuk sterilisasi seragam tanpa ujung mati.

Pangobatan wektu cendhak suhu dhuwur:

Sterilisasi wektu cendhak suhu dhuwur bisa digawe kanthi dadi panas banyu panas ing tank banyu panas sadurunge lan dadi panas saka suhu dhuwur nganti disterilake.

Cocog kanggo kontainer sing gampang cacat:

Amarga banyu nduweni keapungan, bisa nggawe efek proteksi sing apik banget ing kontainer kanthi kahanan suhu dhuwur.

Cocog kanggo nangani panganan kaleng kemasan gedhe:

Pancen angel digawe panas lan disterilake bagean tengah panganan kaleng gedhe ing wektu sing cendhak kanthi nggunakake retort stasioner, utamane kanggo panganan kanthi viskositas dhuwur.

Kanthi muter, panganan viskositas sing dhuwur bisa digawe panas ing tengah kanthi cepet, lan entuk efek sterilisasi sing efektif. Keapungan banyu ing suhu dhuwur uga nduweni peran kanggo nglindhungi kemasan produk sajrone proses puteran.

Prinsip kerja

Muat kranjang sing wis kebak ing Retort, nutup lawang. Pintu retort dikunci liwat interlock safety triple kanggo njamin keamanan kasebut. Pintu dikunci kanthi mekanik sajrone proses kasebut.

Proses sterilisasi kanthi otomatis ditindakake miturut resep input kontrol mikro input PLC.

Ing wiwitan, banyu suhu dhuwur saka tank banyu panas disuntikake menyang kapal retort. Sawise banyu panas dicampur karo produk kasebut, terus disebarake liwat pompa banyu aliran gedhe lan pipa distribusi banyu kanthi ilmiah. Uap disuntikake liwat mixer uap banyu supaya produk kasebut terus dadi panas lan disterilake.

Piranti ngoper aliran cair kanggo kapal retort entuk aliran seragam ing sembarang posisi ing arah vertikal lan horisontal kanthi ngoper arah aliran ing prau, supaya entuk distribusi panas sing apik banget.

Ing kabeh proses, tekanan ing njero kapal retort dikontrol dening program kanggo nyuntikake utawa ngeculake hawa liwat katup otomatis menyang kapal. Amarga sterilisasi kecendhungan banyu, tekanan ing njero prau ora kena pengaruh suhu, lan tekanan bisa disetel miturut macem-macem kemasan produk sing beda-beda, saengga sistem kasebut luwih akeh ditrapake (3 potong kaleng, 2 lembar kaleng, paket fleksibel, bungkus plastik lsp .)

Ing langkah sing adhem, pamulihan banyu panas lan panggantos bisa dipilih kanggo mbalekake banyu panas sing disterilake menyang tank banyu panas, saengga ngirit energi panas.

Yen proses rampung, sinyal alarm bakal ditanggepi. Bukak lawang lan bongkar, banjur siyap-siyap kanggo kumpulan sabanjure.

Keseragaman distribusi suhu ing kapal yaiku ± 0,5 ℃, lan tekanan dikontrol ing 0,05 Bar.

Jinis paket

Botol plastik mangkuk / cangkir
Paket fleksibel ukuran gedhe Bungkus kemasan casing

Aplikasi

Susu: Kaleng, botol plastik, mangkuk / cangkir, botol kaca / jar, kemasan kantong fleksibel

Daging kemasan fleksibel, unggas, sosis

Iwak kemasan fleksibel ukuran gedhe, panganan laut

Kemasan fleksibel ukuran gedhe siap dipangan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan