KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Wings Indonesia

Wings Indonesia

Wings diakoni minangka klompok bisnis sing mapan lan wicaksana ing Indonesia kanthi kekuatan khusus kanggo nggawe sabun lan deterjen. Produk sayap diakoni kanthi kualitas lan kabisan, lan kasedhiya kanthi gampang.
Thanks kanggo mesin kualitas dhuwur DTS lan layanan luar biasa, DTS entuk kapercayan marang Wings, ing 2015, Wings ngenalake retor DTS lan mixer masak kanggo ngolah tas bumbu mie instan.

Wings Indonesia 1
Wings Indonesia 2