KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Perusahaan Sarang Khanh Hoa Salanganes (SANEST)

Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)

Perusahaan Nest Khanh Hoa Salanganes minangka perusahaan terkemuka ing manajemen lan eksploitasi sumber daya alam sing ora ana regane ing VietNam. Liwat luwih saka 20 taun pembangunan berkelanjutan, Khanh Hoa Salanganes Nest Company terus-terusan ngupayakake pabrik lan maneka macem-macem produke kanggo ngenalake produk bermutu ing pasar lan nggawa nilai nutrisi sarangan salangan kanggo para pelanggan.
Ing 2016, Perusahaan Nest Khanh Hoa Salanganes ngenalake DTS Water Spray Retorts kanggo sterilisasi produk Kendi lan Kaleng SANEST.

Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)1
Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)2
Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)3