KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Warta

  • Warmly celebrate DTS Nestlé Turkey project successfully passed Nestlé’s Temperature Distribution Testing
    Wektu kiriman: Jul-30-2020

    Shandong Dingtaisheng Machinery Technology Co., Ltd., minangka pimpinan industri sterilisasi panganan lan minuman domestik, terus maju lan inovasi terus maju, lan entuk penghargaan lan kepercayaan saka para pelanggan ing omah lan luar negeri. Iku ...Waca liyane »

  • Thermal sterilization method of food
    Wektu kiriman: Jul-30-2020

    Sterilisasi termal yaiku nyegel panganan ing wadhah lan dilebokake ing peralatan sterilisasi, digawe panas nganti suhu tartamtu lan disimpen nganti sawetara wektu, yaiku mateni bakteri patogen, bakteri sing ngasilake racun lan bakteri ngrusak ing panganan, lan ngrusak panganan ...Waca liyane »

  • Sterilization of flexible packaging
    Wektu kiriman: Jul-30-2020

    Produk kemasan sing fleksibel nuduhake panggunaan bahan alus kayata film plastik alangi utawa foil logam lan film komposit kanggo nggawe tas utawa bentuk kontainer liyane. Kanggo aseptik komersial, panganan rangkep sing bisa disimpen ing suhu kamar. Prinsip pemrosesan lan seni meth ...Waca liyane »

  • New technology of DTS steam-air mixed sterilization retort
    Wektu kiriman: Jul-30-2020

    DTS sing nembe dikembangake retort sterilisasi sirkulasi, teknologi paling anyar ing industri, peralatan kasebut bisa ditrapake kanggo macem-macem bentuk kemasan, ora bisa mateni hawa adhem, kacepetan pemanasan cepet lan kaluwihan liyane. Ketel sterilisasi jinis kipas ora perlu dievakuasi dening ...Waca liyane »

  • DTS marketing center walking training activities documentary
    Wektu kiriman: Jul-30-2020

    Dina Minggu, 3 Juli 2016, suhune 33 derajat Celcius, Kabeh karyawan Pusat Pemasaran DTS lan sawetara karyawan departemen liyane (kalebu Ketua Jiang Wei lan macem-macem pimpinan pemasaran) nindakake tema "mlaku-mlaku, munggah gunung, mangan kangelan, kringet, ...Waca liyane »

  • Warmly celebrate the success of the factory acceptance of the Malaysian project
    Wektu kiriman: Jul-30-2020

    Ing wulan Desember 2019, pabrik DTS lan Nestle Coffee OEM ing Malaysia nggayuh tujuan kerja sama proyek lan nggawe hubungan kerja sama ing wektu sing padha. Piranti proyek kasebut kalebu kandhang pemuatan lan bongkar otomatis, transfer kranjang kandhang kanthi otomatis, ...Waca liyane »

  • Welcome Dingtai Company to visit and communicate
    Wektu kiriman: Jul-30-2020

    Ing wulan Juni, pelanggan menehi saran supaya DTS kudu menehi inspeksi lan tes kanggo milih ketel sterilisasi lan tas kemasan sterilisasi. Adhedhasar pangerten DTS babagan tas kemasan ing industri sterilisasi wis pirang-pirang taun, nyaranake supaya para pelanggan nindakake ...Waca liyane »