KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Dokumentasi kegiatan latihan mlaku pusat pemasaran DTS

Dina Minggu, 3 Juli 2016, suhune 33 derajat Celcius, Kabeh karyawan Pusat Pemasaran DTS lan sawetara karyawan departemen liyane (kalebu Ketua Jiang Wei lan macem-macem pimpinan pemasaran) nindakake tema "mlaku-mlaku, munggah gunung, mangan kangelan, kringet, tangi turu, lan kerja becik ”. Trekking mlaku.

Titik awal sesi pelatihan iki yaiku kantor pusat perusahaan, alun-alun ing ngarep gedung kantor DTS Food Industrial Equipment Co., Ltd. titik pungkasan yaiku Zhushan Park, Kutha Zhucheng, lan perjalanan mudhun gunung gunggunge luwih saka 20 kilometer. Sanalika, kanggo nambah kesulitan kegiatan hiking iki lan ngidini karyawan bisa nyedhaki alam, perusahaan kasebut milih jalur sing padat ing padesan.

Sajrone latihan trekking iki, ora ana kendaraan nylametake, lan kabeh mangkat, akeh karyawan nganggep dheweke ora bisa mandheg, utamane sawetara karyawan, dheweke duwe ide mandheg setengah. Nanging, kanthi pambiyantu tim lan promosi penghormatan bebarengan, 61 karyawan (kalebu 15 karyawan wanita) sing melu latihan tekan sikile Gunung Zhushan, nanging iki dudu pungkasan pelatihan, tujuane dadi utama gunung Supaya bisa tekan gunung kanthi bebarengan, kita ngaso ing sikil gunung lan nilar jejak ing kene.

Sawise istirahat sedhela, tim miwiti perjalanan munggah gunung; dalan menek mbebayani lan angel, sikile asem lan klambine direndhem, nanging uga bisa ndeleng sing ora katon ing kantor, suket ijo, bukit-bukune ijo lan kembang wangi.

Sawise 4 setengah jam, pungkasane kita tekan pucuk gunung;

Ing pucuk gunung, kabeh wong sing melu latihan wis nyelehake jenenge ing spanduk perusahaan, sing bakal dadi bandha karo perusahaan selawase.

Sanalika, sawise munggah gunung, Presiden Jiang uga menehi pidato. Dheweke ujar: Sanajan kesel lan kringet akeh, kita ora bisa mangan utawa ngombe, nanging awakmu sehat. Kita wis mbuktekake manawa ora ana sing mokal tumrap kerja keras.

Sawise istirahat kira-kira 30 menit ing pucuk gunung, kita miwiti dalan mudhun gunung lan bali menyang perusahaan jam 15:00 awan.

Nggoleki kabeh proses latihan, ana akeh emosi. Ing dalan, ana sawijining wanita ing desa kasebut sing ujar apa sing sampeyan tindakake nalika dina panas banget, apa sing kudu ditindakake yen kesel lan lara; nanging karyawane kabeh mung mesem terus. Ya, amarga ora ana gandhengane karo kesel. Apa sing dikarepake yaiku persetujuan lan bukti saka awake dhewe.

Saka perusahaan nganti Zhushan; saka kulit sing padha nganti disamak; wiwit mangu-mangu nganti ngakoni awakmu dhewe; iki pelatihan, iki panen, lan uga nuduhake budaya perusahaan DTS, makarya, Sinau, maju, nggawe, panen, seneng, bareng.

Mung ana karyawan sing apik banget lan perusahaan sing apik banget. Kita yakin manawa klompok karyawan sing rajin lan kerja terus-terusan, DTS ora bakal dikalahake lan ora bisa dikalahake ing kompetisi pasar mbesuk!


Wektu kiriman: Jul-30-2020