KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Teknologi anyar retortisasi sterilisasi campuran uap-udhara DTS

DTS sing nembe dikembangake retort sterilisasi sirkulasi, teknologi paling anyar ing industri, peralatan kasebut bisa ditrapake kanggo macem-macem bentuk kemasan, ora bisa mateni hawa adhem, kacepetan pemanasan cepet lan kaluwihan liyane.

Ketel sterilisasi jinis kipas ora perlu dievakuasi kanthi uap. Rotasi kipas bisa ngilangi massa pendinginan udara, meksa kukus mili ing sadawane saluran udara, lan nggawe sirkulasi paralel ing celah nampan panganan, dadi uap ing ceret kasebut obah, lan penetrasi panas panganan luwih cepet, efek sterilisasi luwih seragam. Sajrone proses sterilisasi, ora dibutuhake preheating, sing ngirit wektu awal preheating lan nyuda wektu sterilisasi.

Pemanasan sterilisasi lan proses pengawetan panas ora nggunakake banyu, lan ora butuh uap panas kanggo dadi panas proses banyu, sing bisa ngirit akeh konsumsi energi uap lan panggunaan energi banyu.

Kipas turbo sing berventilasi ing retort sterilisasi jinis kipas bakal meksa kukus supaya diserap menyang kabeh produk saka ujung nganti ujung retort, nutupi kabeh produk, lan tansah njaga sirkulasi uap ing retort kanggo nggawe sterilisasi tanpa titik kadhemen.

Retort sterilisasi jinis kipas duwe kontrol tekanan lan suhu luwih bebas, bisa didhemake tekanan punggung, lan duwe aplikasi sing luwih jembar. Iki bisa ditrapake kanggo kabeh produk sterilisasi suhu tinggi kayata kemasan fleksibel, botol, kaleng, panganan cemilan, lan produk daging.


Wektu kiriman: Jul-30-2020