KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Ngrayakake kanthi apik proyek DTS Nestlé Turki sukses ngliwati Pengujian Distribusi Suhu Nestlé

Shandong Dingtaisheng Machinery Technology Co., Ltd., minangka pimpinan industri sterilisasi panganan lan minuman domestik, terus maju lan inovasi terus maju, lan entuk penghargaan lan kepercayaan saka para pelanggan ing omah lan luar negeri.

Perlu dielingake ing pirang-pirang proyek yen taun iki DTS menangake proyek kopi siap kanggo perusahaan Nestlé Turkey OEM, nyediakake peralatan lengkap kanggo retort sterilisasi rotasi semprotan banyu, lan dock karo mesin pengisi GEA ing Italia lan Krones ing Jerman. Sajrone periode kasebut, wiwit produksi lan pangolahan, FAT, instalasi lan komisioning sekaligus; "duwe kekuwatan sing meyakinkan", persyaratan ketat tim DTS kanggo kualitas peralatan, solusi teknis sing ketat lan tliti, menangake pelanggan pungkasan, Amerika Serikat Pujian para ahli Nestlé lan personel sertifikasi pihak katelu Amerika Selatan. Sawise luwih saka sepuluh dina kerja sama kerja sama, distribusi panas sterilisasi DTS ing negara statis lan puteran wis mumpuni, lan sukses ngliwati verifikasi termal sing ketat saka Nestlé.

1
2

Apa verifikasi termal? Napa verifikasi termal dihargai banget dening para pelanggan mewah? Keuntungan apa sing kudu DTS mumpuni kanggo proyek iki?

Verifikasi termal, yaiku nalika nindakake perawatan panas ing produk, verifikasi manawa suhu ing saben bagean alat sterilisasi termal seragam lan konsisten sajrone proses suhu pancet sterilisasi, banjur verifikasi manawa proses sterilisasi bisa entuk keamanan pangan, mula ngoptimalake proses kanggo nambah kualitas produk lan nyepetake wektu proses. Ing lapangan omben-omben sing diisi, mung sterilisasi sing mumpuni lan efektif sing bisa ngrusak utawa mateni enzim lan mikroorganisme ing omben kasebut, lan njamin supaya produk kasebut memenuhi syarat sterilitas komersial. Mula, verifikasi termal minangka salah sawijining faktor utama kanggo njamin keamanan produk, lan minangka salah sawijining syarat penting saka US US kanggo pabrikan panganan lan minuman. Nanging, ora ana standar seragam kanggo tes verifikasi termal peralatan sterilisasi termal ing omah lan ing luar negeri, nanging persyaratan Nestlé ketat banget. Mung produsen peralatan kanthi kualitas apik, kinerja sing bisa dipercaya lan sistem swara sing bisa dilebokake ing dhaptar pemasok. Iki uga dadi dhasar kanggo DTS supaya bisa urip, berkembang lan makmur.

DTS duwe tim R&D profesional, enom lan energik, peralatan pangolah "high-end, presisi, paling apik", ngupayakake owah-owahan eksplorasi, nggawe inovasi ing pangowahan kasebut. Aku percaya manawa DTS bakal saya adoh lan nggawe urip luwih apik.

3
4
5
6
7

Wektu kiriman: Jul-30-2020